fbadd

tisdag 29 november 2011

Fixin' up the studio...

Hey Y'all!

Är mitt inne i en helrenovering av studion... Ett projekt som effektivt begränsar all form av skaparglädje och tar upp sisådär 100% av min hjärnverksamhet, kolla in dom här kurvorna:



Glasklart, eller hur...

Ska bli gött som fan när stället är fixat, både akustiskt och trivselmässigt men det är ordentligt sugigt att det ser ut som Thorsten Flincks samvete där just nu...
Har i alla fall fått ordning på det nya kontrollbordet, bra med arbetsyta och en jävla ordning och reda var det jag satsade på när jag ritade upp mästerverket...

Studiobord

Väl uppritat så var det bara att veva igång den gamla sågen och börja bygga...

studiobänkkontrollbord


studiobänk

och här har ni slutresultatet:

studiobänk

Hellyeah!
Världsklass på det bygget och billigt var det oxå... Slutade på runt tusingen och skulle jag köpt nåt likvärdigt så hade det gått på det tiodubbla, minst... Det är så man gör affärer gott folk, genom att inte göra affärer alls! Vinst varje gång!


måndag 28 november 2011

Patches...

Hade cash nog att lösa ut patcharna som jag beställde för ett halvår sen... Eller var det ännu längre sen, vet inte och vill inte veta heller, huvudsaken är att jag har de sköna jävlarna i mitt ägo och att ett steg närmare världsherraväldet är taget... Fuckyeah!

massive dynamics patches

Haft ett par riktigt sjyssta gig det senaste oxå, det göttigaste av dom var som support till mindghost på deras releaseparty... Fri bar hela kvällen och inte bara för oss på scen utan för alla inblandade så ni kan tänka er vilket gött röj det var framför scenen, och hela vägen in på toaletten med för den delen men det var mer ett skitjobb för städpatrullen dagen efter...

massive dynamics

massi dynamics

massive dynamics

Kolla in Mindghost och ge dom en skopa kärlek, det ska dom ha!



Och fan ja... Jag lirade ju med dom på GP Scen för nåt år sen...



Nä... Nu tillbaka till Jurassic Park 3, see ya!

fredag 25 november 2011

The mighty penetrator...

Vad är nu detta?
Håller du fortfarande på att försöka sprida ditt gift över det världsomspännande nätet, att du inte skäms! Och att du dessutom inte märkt att jag och pappa har blockerat dina inlägg i flera månader gör ju knappast saken bättre.
Nu ska jag tala om för dig att om du inte genast avslutar ditt konto och underkastar dig min oerhörda överhet så skickar jag mamma på dig och det blir i Jesu namn inte vackert, se bara vad hon gjort med mig!
/Justin Bieber (Förresten, gilla mig på FB är du snäll!)

Nämen titta... Han kan svenska oxå, det finns verkligen ingen gräns för den killen...


Va fan...


Han har lyckats klona den klassiska jedi-frisyren... Det krävs oerhörda googleskills för att klara av något sådant... Jag faller på knä inför detta vulgära uppvisandet av häftighet...

Självklart måste jag ändå gå emot, det ligger i min ödmjuka natur, och pressa ut bloggen med full kraft, här är maskinen jag använder för att penetrera Justins blockeringssystem:


Jag kallar den "The Penetrator" och har byggt den själv... Notera att det fattas en bit, orkade helt enkelt inte bygga klart den, arga snickaren gråter... Men skiten fungerar och dessutom så kan den visa bilder i 2D!

Sådär ja... Nu vet ni vad som varit och vad som är, vad som däremot komma skall kan kan ni förstås bara fantisera om, jag föreslår att ni använder nån sena i vaden när ni funderar över detta för att undvika att bli besvikna, som jag blev på Sköldio:


Upplärd med att han skulle vara snabbare än haren så skaffade jag honom för att öka bandbredden här ute i vildmarken men i helvete heller... Den jäveln bröt sig ur akvariet och satte i sig modemet medan jag gömde mig för fogden... Har inte sett han sen dess och Sköldios rapar luktar som gammal gnidighet så vem vet... Kanske kan ha honom som vakthund istället...

Står av nån anledning en radio på i bakgrunden där nån just önskade "den gamla godingen" Bad Romance med Lady Gaga... ? Får mig att vilja skaffa ett par sånahär:

Fan va genialt! Med ett par såna gympadojjor kommer inte en enda vakt i riket tro att det var på grund av ditt överkonsumerande av glädjevatten som du vurpade... genialt som sagt! Mode med praktisk tillämpning, det absolut bästa av två världar... Förbannat smart!