fbadd

tisdag 27 mars 2012

Grillin' time...

Hey!

Fan va gött väder vi äntligen fått...
Gött väder är förstås samma sak som grill, detta vet alla, så varför envisas jag då med att påminna er?
För att ni aldrig slutar göra samma misstag trots bättre vetande, ta som exempel förra gången ni röstade in en regering, hur bra gick det? Eller gången innan, eller gången innan det... Ni fattar... Men ni kommer att göra det igen och det kommer att bli ett jävla liv igen, svart arbetskraft, gamla åtal och obetalda telefonräkningar... Gäsp... Fan va gammalt, men på med mössan, äntra vallokalen och rösta fram ett nytt gäng skojjare bara... Gäsp.

Det finns förstås fler exempel, kommer du ihåg den där chipspåsen du klämde i dig igår kväll, den som fick dig att må illa bakom ögonen... Den har du inte glömt va? Ändå var du inne och handlade en ny påse idag, fy på dig! men det e klart, man måste ju förgylla vardagskvällen... Jag förlåter dig... Det är sån jag är, förlåtande och fördömande på samma gång, som en schizofren (tack google för stavningen) wash n' go... Bara att gnida in mig i hårbottnen så blir allt bra!

Var fan var jag någonstans? Just det, grill!

Den här gången testade jag "Il Don" kryddstark goding från Grillfadern...

il don

Mästarslangen ligger å göttar till sig över en perfekt glödbädd...

Grillfadern

Avslutade med att gömma godbiten under ett lager räksallad och rostad lök... Sen var det bara att drämma pannan i bordet för att glömma senaste 10 minuterna och skapa en ordentlig överraskningseffekt när dessa fantastiska smakerna blandades i munnen... Svälja ner med en kall folkis, kanske en Heineken, rekommenderas... Fan vilket party!

lila grill

La ni märke till den lila grillen? Tänkte ni kanske "det där var fan inget godkänt val av kulör, vad har hänt med dig egentligen skogsman!!?"

Titta då här...

 justin bieber

Då var det klart... Världens hårdaste kille har redan godkänt grillen så det är bara att be om ursäkt och inse att du ligger ett steg efter...

Nä... Nu e kaffet klart, stay hard!

lördag 24 mars 2012

New shit from the raven...

Bloggarn' Mary Ravens band Frantic Amber har just släppt ny video... Titta, lyssna å tjut pojkar å flickor!





onsdag 7 mars 2012

Oh glorious pain...

Ahhhh... En natt med riktigt lite sömn, självförvållat visserligen men ändå!

alingsås tatuering
Dennis working his magic
Två timmar i stolen är en alldeles lagom session i mitt tycke och ett par folkisar+ett par glas rött är utan tvekan det rätta sättet att fira in armens fortsatta utveckling...
HELLYEAH! Fan va jag sett fram emot detta, nu kan jag snart låta herr papparazzi fota mig från vänster oxå, va glad han ska bli!


Idag ser armen ut som nåt från den ekonomiska kannibalens kylskåp...

rockblogg
Arm or ham?

Skönt med tatuerare som fattar vad man menar. Med mina lätt diffusa förklaringar om önskat slutresultat så är det alltid ett gamble om artisten verkligen förstått vad jag är ute efter... Dennis är en av dom som snappar upp minsta signal från kunden och levererar... Göttans!
Jag har mött min fair share av dryga tatuerere i mina dar så det är skönt att slå sig ner hos en vettig snubbe, föredrar en något grötig engelska framför en självcentrerad know it all varje dag i veckan!

Och nu ett par spelrecensioner:

Som ni knappast missat så var jag den som stod först i kön för att hämta ut Sonys nya bärbara monstermaskin PS Vita och damn vad den lilla jäveln levererar! Ett måste för alla ångestfyllda skitdagar som tenderar att dyka upp då och då...
Bristen på bra spel är däremot tyvärr en faktor vid varje release av en ny konsol (åtminstone för oss som gäspar åt sport och bilteman) men ett par guldklimpar har jag förstås snokat reda på...

By the way, jag sätter inga betyg på spelen i bloggen utan nämns dom här så är det för att de är värda att nämnas...

Uncharted: Golden Abyss



Luta dig tillbaka och lek Indiana Jones i ca tio timmar, levererar precis allt som man är ute efter i ett spel som det här men visst föredrar jag att vara ute på äventyr med Lara Croft... Det säger sig självt, bättre att det guppar strax under hakan än i skrevet under striderna, det tycker du oxå!

Rayman Origins



Se introt! Det sätter nivån, en fröjd för ögat, bra kontroller, perfekt svårighetsgrad... Skitbra helt enkelt! Det enda problemet är förstås att konsolen är kontrollen och lusten att drämma skiten i närmsta tegelvägg efter 100 misslyckade försök är svårhanterad... Farligt är fan ordet!


Nä, nu ska plasten av armen och sedan väntar ett välbehövligt besök i duschen!

tisdag 6 mars 2012

Blood n' inc...

Snart dags att hoppa in i kärran å köra in till stan för att fortsätta med den gamla helarmen som tattoomeistro Dennis håller på med, det var nog sisådär 5 år sedan jag var där nu och jag e' gött trött på konturerna som gaddningen bestått av... Därav inga tatoobilder hittills på bloggen men det ska det bli ändring på!
Var förresten på mässa i Trollhättan i helgen "Tattoo Meltdown", hade lite svårt att fatta vad man egentligen gör där men fan va många helsköna människor jag träffade, fick även 5 min med arrangören Mardo och ett eventuellt gig med självaste Massive Dynamics på nästa event bestämdes, känns som ett helrätt forum för bandet så jag håller tummarna!

Fan va tiden flyger... Dags att sticka och möta smärtan som en man, bjuder på denna godingen tills vi hörs igen!