fbadd

fredag 26 oktober 2012

Free friday!

Sådär ja, då var det fredag igen och jag har inte gått ur sängen...
Varför då? Är jag sjuk? Nä för fan, idag tar jag mig bara en ledig jävel... Det förtjänar jag!
   Du borde testa det du oxå! Hemligheten ligger i att man helt enkelt ger fan i att gå upp och således har man skapat sig en helt fri dag... Känns precis såhär gött:


Jag vet att du gillar det så sluta streta emot!

Ikväll ska jag se om jag kan frammana några goa bärs och kanske en liten glögg till dessa för fan va kallt det blivit nu igen... Bara att hålla sig inne förstås men det blir ju problem när man inte beställt hemkörning från systemet... En miss i planeringen... Jag kunde ju inte veta att helvetet skulle frysa över precis nu...
Jaja, på med vinterjackan och in till stan bara, ingen idé att gnälla!

Se till att ta på er ordentligt med kläder om ni nu ska envisas med att gå ut i helgen!
Men va fan... Se på mig... Tog jag precis rollen som din morsa?
Japp det kan du vara jävligt säker på! Hon behöver avbelastas hon med, precis som 99% av resten av befolkningen.
Så gör bara som jag säger så slipper jag höra ditt gnäll om hur jävla förkyld du blivit på måndag!

Peace Out!

lördag 20 oktober 2012

Mindghost

Yo!

baksmälla

Idag kan man lugnt säga att bakruset präglar min morgon... Just krälat ur sängen och halvt sittande, halvt liggande intagit en kopp mikro-kaffe till tonerna av radion som stått på sen igår.
En tom JD-Flaska påminner mig om gårdagens försök till att kurera den helvetesförkylning jag åkt på, fungerade det? Alldeles för tidigt att säga!
Just nu mår jag verkligen för jävligt men i å för sig... När jag tänker på det... Förkylningen känner jag ju faktiskt inte av... Kan förstås gömma sig bakom det giftiga molnet som fyller min hjärna eller bakom det lätta illamåendet!
Framtiden får berätta, den som lever får se å så vidare!

Här kommer helgens themesong!
Replokals-delar-polarna har just släppt sin första officiella video och dom har gjort ett jävla bra jobb! Så kolla in den!

Mindghost med "The Plastic Generation":



Se nu till att DELA den på era facebooksidor och bloggar, det är dom värda! Dels för att det helt enkelt är bra skit och dessutom vet jag vilket slit dom har lagt ner på projektet!

mindghost

Nu när ni har delat skiten och genom denna enkla görning redan gjort helgens goda gärning så är det fritt fram att svina precis hur mycket som helst! Så ut med er på gator och torg och gör livet svårt för era medmänniskor men håll er borta från skogen för här ute skjuter vi skarpt! Bara så ni vet!

fredag 12 oktober 2012

FUD!


Hey!

Fredag igen och dags för veckans FUD!, jag kan ha missat ett par uppdateringar men det är väl fan inget att bråka om, nu är jag tillbaka så håll till godo med det!
Det är ett av de stora problemen idag, att alla jävlar bara förväntar sig att få allting levererat till sängen på morgonkvisten, gärna inslaget i silkespapper  och nertryckt i halsen... Allt för att slippa röra en stackars lem i onödan... "Men va fan!" Säger du... "Jag kan för helvete sträcka mig om jag går ur sängen! Och dessutom finns det bakterier där ute!"
I så fall levererar jag förstås i vanlig ordning nyheter till dig, Nej och nej! Inte fan sträcker du dig så länge du ligger kvar en stund och utför en ordentlig morgongympa under täcket och bakterier e' bara ett jävla hittepå som läkemedelsföretagen har lurat i dig för att sälja sin skit! Det sitter i huvudet på dig medborgare!

Sitter just nu på tåget mot hufvudstaden och lyssnar på denna sköna lirarn':



En liveplatta vid namn "Acoustic Cowboy", och innan du drar ner den godingen på iTunes så tänk på en svunnen tid då man fick leta igenom varenda skivaffär i stan för att hitta sig ett exemplar... Ordentligt mycket besvärligare förstås men så uppskattade man skiten bra mycket mer oxå... Så vad vill jag ha sagt med detta? Vill jag lägga ner hela internet och allt fantastiskt man kan göra med det? Nej, det vill jag inte! Jag bad dig bara att tänka på det... Blås inte upp mina ord nu utan slappna av och njut av resan istället!

På tal om resan...

pluras kök
Som sagt så drar jag mot Sthlm idag, chocken får tarmarna att vrida sig förstår jag och jag klandrar dig inte, ingen är mer chockad än jag själv...
Det hela började med herr Plura och hans smått fantastiska program "Pluras kök", en av få goda anledningar att betala licensen.
För några veckor sedan besökte han och hans vapendragare hamburgerrestaurangen "Flipping burgers och idén började formas!
Jag å polar´n Kålle bestämde oss för att hitta stans bästa burgare, då denna rätt helt enkelt är kungen av rätter och en kung utan kröning går ju inte för sig! Så i helgen ikläder vi oss alltså rollen av hovgommar och drar från hörn till hörn, Stockholm runt för att hitta det förbannade svärdet och dra det ur stenen en gång för alla!


Bandet drar förstås vidare det med, just nu e det nytt material som gäller och mycket har hänt sen tidigare. Rent soundmässigt är det hårdare och drivigare än det varit tidigare och det beror nog på att vi nu lägger tiden som behövs på att jamma fram låtarna tillsammans istället för att skriva var för sig. Det är rått, oputsat och skön livekänsla i skiten och det är precis så det ska va! Känner att en helt ny glöd förmats i Rn'R-hjärtat och när vi bränner av kanonerna den här gången så lämnas fan ingen oberörd!

massive dynamics
Kolla in bandet på http://www.facebook.com/mdswe!

Önskar eder alla en riktig kanonhelg, se till att, i vanlig ordning, ta hand om varandra och förvissa er om att ingen stackare törstar ihjäl!