fbadd

lördag 25 juni 2011

Befinner mig just nu i Fjällbacka där jag infiltrerat brat-gänget... Jag visar dom mina stora muskler och dom bjuder mig på färggranna drinkar, en win-win situation helt enkelt! Däremot så är internetuppkopplingen inte den goaste så det har varit dåligt med uppdateringar... Bättre blir det efter helgen!
Be cool/Fred- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 17 juni 2011

Friday...

Hey dudes n' gals... 
Se till höger, där ligger nya låten Drown till allmänt förfarande... Eller förfogande eller vad fan det nu heter... Bara att slänga på den jäveln på högsta volym och kasta huvudet fram och tillbaka och fram igen... Tack som fan för all go kritik jag fått på den låten... Det värmer i hjärtat och vetskapen om att den kommer att sparka varenda pung i socknen när den körts genom MD-maskineriet får det att kännas ännu lite goare... Hellyeah, fredan e här och jag börjar bli lite bladig så det är nog bäst att jag håller mig kort så...

Skål bröder och systrar, ikväll festar vi som om det vore -99!!!


mariestad old ox

(Full är det nya nykter... Bara så ni vet...)

torsdag 16 juni 2011

New song...

Hey bloggers, se hur glad jag är...

Fredrik Alm

Svårt att vara nåt annat när man är så jävla snygg och skön... OK, nog med peppsnack...

Så vad händer? Jävligt mycket grejer som tyvärr inte resulterar i några pengar men det är så det är, har i alla fall kul som fan! Cyborgbygget fortsätter och en ny låt har mött dagens ljus eller nattens dis eller vad man nu ska säga... Slänger upp den här så ta gärna å kör en lyssning! Rykande färsk kan man lugnt säga, kanske sisådär 5 min gammal...

Fredrik Alm

Nu är det ju en demo-version så det ska till ett gitarrsolo å nån mer del men det fixas bäst i replokalen så det får vänta... Seså, släng igång den bara och upp med volymen för denna ska spelas HÖÖÖÖGT! 

Fuckyeah... Den jäveln heter Drown...


söndag 12 juni 2011

Gone fishing...

Herrejävlar vilken kväll... Perfekt för fiske!

Tog med den gamla spannen, spöt och en handfull maskar ner till bryggan och satt där och drog medan solen sjönk ner bortom bergen... Sån jävla skön avslutning på en toppen helg!


Fick tre små rackare och en större goding som får pryda frukostmackan i morgon... Småttingarna pumpade jag fulla med anabola som jag vann i en armbrytningstävling mot största snubben på gymmet å sen fick dom återvända ner i det stora blå, sicket äventyr, dom lär bli populärast i stimmet ända tills jag drar upp dom, stora och fina, om nån vecka...


Den stora gynnaren ska som sagt däremot få starta morgondagen så här kommer Woodsmans rensarskola... Förresten, av med nacken på dom små krabaterna, låt dom inte ligga och plågas på bryggan i onödan för då kommer jag och sparkar dig i skrevet!

Och nu... Rensarskolan!

Först behöver du en firre...

Sen en skärbräda och en vass kniv...

Börja med att separera huvudet från kroppen
Sen gör du ett snitt längs båda sidorna av ryggfenan ända ner till stjärten...

Nu är det dags att skära upp buken och tömma den på inälvor...

Sedan tar du tag i skinnet vid ryggfenan och drar av det på båda sidorna...
 Sedan tar du bort alla fenor, när du kommer till ryggfenan så gör du inte som bilden ovan utan tar tag i den bakre ryggfenan och drar framåt så får du med all skit på en gång... Om du gjort rätt så bör det färdiga resultatet se ut nåt sånt här:


Denna ska imorgon rullas i ströbröd och stekas i ohälsosamt mycket smör... Damn, can't wait...
lördag 11 juni 2011

Steampunk part. 2...

Sliter med att få ihop delarna som behövs för att kunna göra verklighet av MD:s steampunkvideo... Fan så pilligt men varje lyckat moment känns riktigt gött!
Handen börjar bli klar nu, det är målning och  ihopsättning kvar, något som kommer att bli grymt tufft men det är skönt att åtminstone alla delar är klara...
Slängde just upp en ny låt på MD's FB-sida... In å kika lite där om ni har lust, bara att klicka HÄR så färdas ni i ljusets hastighet till sidan, se till att klicka på "Gilla" oxå... Ett helt gratis sätt att stödja oss i vår kamp att återinföra hjärtat i rocken! Hellyeah och tack på förhand!

onsdag 8 juni 2011

Steampunkcyborghand...

(Work in progress)
Byggandet av diverse props till videon har börjat, kändes finare än att sätta sig i studion i det göttiga vädret... Musiken får vänta, detta är dessutom fan så mycket roligare just nu!

Började med att slänga ihop cyborghanden för att se om jag överhuvudtaget fixar att genomföra projektet och just nu känns det fan så bra, kommer att bli en rostig, ångdriven knytnäve med kraft nog att pressa kol till diamanter... Det behövs för att jag ska ha råd att hyra in kamerateamet till inspelningen!
Ni får använda er fantasi för att förstå hur slutresultatet kommer att bli, tänk jävligt nice och lägg sedan på 100 poäng så har ni inte långt kvar...

Har stått utan replokal i ett par veckor nu men även detta verkar lösa sig, fick ett samtal från Rickard idag och det ser ljust ut... Han är en hyvens pöjk den där Rickard, ni ser honom besöka herrarnas i slutet av denna videon:tisdag 7 juni 2011

Back to work...

Hey, längesen sist... Hoppas allt e gött!
Har haft en go helg, visfestival i Vänersborg, byggt lite fönster och grejer och avslutade med en liten tripp till Fjällbacka... Toknice!
Bra väder har det ju vart oxå även om ett sjuhelvetes åskoväder drog förbi igår.

Nu känner jag att det är dags att dra igång ett projekt igen och jag håller på att slipa på en idé till en musikvideo, har fastnat för steampunk-stilen... För jävla coola grejer eller vad sägs?


div>

Bara att köra en sväng till skroten, dra igång den gamla svetsen å börja bygga coola grejer, fan va fett det kommer att bli!
Ett första manusutkast är redan klart och innehåller fan så goa element såsom ångdrivna cyborgs, död, förintelse och en skogstokig vetenskapsman... Helt enkelt allt som en helgjuten Rn´R video behöver!
Ja jävlar ja... En skön låt behövs ju oxå... Det löser sig nog!


onsdag 1 juni 2011

One cure to save us all...Först och främst jävligt trött på att vara sjuk men även lite smått inspirerad av Mustasch-Ralfs skills i köket i "kl 8:a hos stjärnorna"... Va fan... Helt enkelt dags att fixa den gamla allaround-kuren... Har nämnt den här på bloggen tidigare men tänkte gå in lite noggrannare på hur skiten ska tillredas den här gången, så har du en förkylning på gång, ont i benet, nån form av fobi eller skattemasen efter dig så se till att hänga med för den här skiten botar allt!

* Först och främst så ska du ta en sväng förbi handelsboden och införskaffa så mycket gula och orangea (hur fan böjer man orange?) grejer som möjligt, lite mjölk och ägg.
* I det här fallet så blev det apelsin, banan, citron, clementin, kiwi, graepe, kinesiska körsbär och persika.
* Så behöver du en mixer oxå...* Ner med allt i mixern och fuska fan inte med ägget, rått ska det va! I vanliga fall brukar jag ha i ett par morötter oxå men det är inte lätt att tänka på allt när man fightar barnvagnar i fruktavdelningen...


* Fyll på med mjölk medan mixern kör på högsta växeln, ett bra tips när det gäller allt, växla aldrig ner från högsta växeln för det är det man blir sjuk av i första början... Hur som helst... I med mjölk tills det blir en drickbar konsistens...


* Nu gäller det... Se till att få i dig skiten så fort som möjligt! Går det tillräckligt fort så kan det även bota dina närmsta släktingars åkommor så häv som aldrig förr! Och du... Minst en liter måste det va annars funkar det inte...

Fredrik Alm

Sådär ja, så var man frisk igen, ska nog gå ner och ta mig en simtur i sjön... Ses imorn!

4 days in wonderland...

Hey!

Fan vilken hälsovurpa jag råkat ut för... Struntade i varningssignalerna på lördagsmorgonen och körde all in på kvällen, sedan dess har jag legat i feberkoma och bara lyckats klämma ur mig en och annan svordom mellan varven, men va fan... Det var värt det!
20 friska fantasifoster tittade in, drack sig rödmosiga och fina och spenderade sedan natten ute i skogen... Gissa om kalaset skapade kalabalik i universum? Ni blev förstås förvarnade... Senaste tidens monstervågor, vulkanutbrott och jordbävningar har bara varit sätt för moder jord att förbereda sig... Lite som stretching innan ett hårt träningspass, och hon stod pall vår gamla planet... Jag är imponerad!
Här kommer några bilder från början av kvällen, för att slippa inblandning från socialstyrelsen så publiceras inget från efter kl: 19:00!Kolla in den här slipsen som Mart och Anna-Karin gav mig i present kvällen till ära:


Första pusselbiten i den uniform som skall ge mig tillträde till de fina salongerna, nu behöver jag bara en kavaj och ett par byxor, sen är jag outskiljningsbar bland alla miljonärer i Saint-Tropez... Ska mingla skiten ur alla dödstorra girigbukar... Ha ha, så snopna de ska bli!
Nä... Nu gick pulsen upp i 190, får inte hetsa upp mig på detta sättet, har ju för fan feber...
Uppdaterar igen nästa gång jag lyckas sätta mig upp!