fbadd

onsdag 8 juni 2011

Steampunkcyborghand...

(Work in progress)
Byggandet av diverse props till videon har börjat, kändes finare än att sätta sig i studion i det göttiga vädret... Musiken får vänta, detta är dessutom fan så mycket roligare just nu!

Började med att slänga ihop cyborghanden för att se om jag överhuvudtaget fixar att genomföra projektet och just nu känns det fan så bra, kommer att bli en rostig, ångdriven knytnäve med kraft nog att pressa kol till diamanter... Det behövs för att jag ska ha råd att hyra in kamerateamet till inspelningen!
Ni får använda er fantasi för att förstå hur slutresultatet kommer att bli, tänk jävligt nice och lägg sedan på 100 poäng så har ni inte långt kvar...

Har stått utan replokal i ett par veckor nu men även detta verkar lösa sig, fick ett samtal från Rickard idag och det ser ljust ut... Han är en hyvens pöjk den där Rickard, ni ser honom besöka herrarnas i slutet av denna videon:



5 kommentarer:

  1. ja fan så gott det är en het sommardag...mmmm!

    SvaraRadera
  2. sv: ja det är nog rätt uttjatat. men den här filmen har sin lilla charmen ändå. ungefär som ett värdigt avslut (men öppet) på hela exorcismgrejen. den är söt. se den även fast det tar emot.


    fan va fett att kunna göra egna sånna där grejer. kommer bli hur ballt som helst tror jag.

    SvaraRadera
  3. Sån hand vill jag också ha!!! En som kan pressa kol till diamanter... ;-)
    sv:
    Hade varit ett RIKTIGT nöje att spela med i en video åt ert eminenta band! :-D

    SvaraRadera
  4. Önskar dig en riktigt bra helg, rockbroder! :-)

    SvaraRadera
  5. Kommer säkerligen bli sjukt snyggt!

    SvaraRadera