fbadd

tisdag 27 mars 2012

Grillin' time...

Hey!

Fan va gött väder vi äntligen fått...
Gött väder är förstås samma sak som grill, detta vet alla, så varför envisas jag då med att påminna er?
För att ni aldrig slutar göra samma misstag trots bättre vetande, ta som exempel förra gången ni röstade in en regering, hur bra gick det? Eller gången innan, eller gången innan det... Ni fattar... Men ni kommer att göra det igen och det kommer att bli ett jävla liv igen, svart arbetskraft, gamla åtal och obetalda telefonräkningar... Gäsp... Fan va gammalt, men på med mössan, äntra vallokalen och rösta fram ett nytt gäng skojjare bara... Gäsp.

Det finns förstås fler exempel, kommer du ihåg den där chipspåsen du klämde i dig igår kväll, den som fick dig att må illa bakom ögonen... Den har du inte glömt va? Ändå var du inne och handlade en ny påse idag, fy på dig! men det e klart, man måste ju förgylla vardagskvällen... Jag förlåter dig... Det är sån jag är, förlåtande och fördömande på samma gång, som en schizofren (tack google för stavningen) wash n' go... Bara att gnida in mig i hårbottnen så blir allt bra!

Var fan var jag någonstans? Just det, grill!

Den här gången testade jag "Il Don" kryddstark goding från Grillfadern...

il don

Mästarslangen ligger å göttar till sig över en perfekt glödbädd...

Grillfadern

Avslutade med att gömma godbiten under ett lager räksallad och rostad lök... Sen var det bara att drämma pannan i bordet för att glömma senaste 10 minuterna och skapa en ordentlig överraskningseffekt när dessa fantastiska smakerna blandades i munnen... Svälja ner med en kall folkis, kanske en Heineken, rekommenderas... Fan vilket party!

lila grill

La ni märke till den lila grillen? Tänkte ni kanske "det där var fan inget godkänt val av kulör, vad har hänt med dig egentligen skogsman!!?"

Titta då här...

 justin bieber

Då var det klart... Världens hårdaste kille har redan godkänt grillen så det är bara att be om ursäkt och inse att du ligger ett steg efter...

Nä... Nu e kaffet klart, stay hard!

1 kommentar:

  1. När ett inlägg inleds med en utskällning till någonting de flesta nog är lite skyldiga till, sedan en upplysande text om att det finns någonting som heter Grillfadern, en bild på universums största korvjävel och avslutningsvis en bild på Barbies Pojkvän, då vet man att det är ett asbra inlägg.

    Tack för det flinet!

    SvaraRadera