fbadd

söndag 20 mars 2011

Ani...

Här har ni honom... Hannes aka Anakin!
Han har bytt sitt lasersvärd emot en Fender Jazz bas å bidrar nu med själva tyngden i Massive Dynamics... Det och en jävla energi som knäcker det mesta i musikväg!
Stor cred ska han ha då han fick leva på 15 spänn om dan i en månad efter basköpet!
Förutom att vara oförskämt snygg och lira skiten ur det mesta så är han även tillsammans med Nielsner ansvarig för mixningen av våra alster så låt tummen peka uppåt i hans ära!... Alltså... Han är inte tillsammans med Nielsner... Utan dom jobbar ihop... Ja ja, ni fattar!


Vem fan är vem?



8 kommentarer:

  1. Ja det är riktigt härligt. Tänkta slänga på en kopp kaffe och sätta mig på uteplatsen och sola lite innan man tar tag i städningen här hemma.

    Ah fyfan jag dunkade nog i säkert 5 trappsteg på vägen ned på exakta samma ställe det är väll därför d ser ut som d gör :( Nu är d nästan svart och helvete va ont d gör att sitta ned.

    SvaraRadera
  2. måste hålla med om snyggheten där asså ;D

    SvaraRadera
  3. haha där fick jag minsann.. skönt att man tycker olika då å då.

    SvaraRadera
  4. Men herremin! Det var en kopia hörrö,och eftersom jag är en Star Wars tönt from hell så kan jag ju inte annat än att tycka att han var sweet:D Hoppas bara att han inte förvandlas till Darth Vader!!!!!

    SvaraRadera
  5. sv: Haha yes, 100% säker ;)

    SvaraRadera
  6. Shit! Har ni bara en massa lookalikes i ert band! ;-)
    Alltid gött att ha rätt man på rätt plats. :-)
    sv:
    Tackar! :-D
    Ja, gillar verkligen skådespelandet så det blir aldrig för mycket av det. ...eller ja, ibland kan det också bli lite mycket. :-)

    SvaraRadera
  7. sv:
    Har bytt ut till fungerande klipp nu.

    SvaraRadera