fbadd

tisdag 13 september 2011

This is ROCK

Jobbar frenetiskt med att få i ordning repan... Började förstås med det viktigaste, ljuset... Har ni vart på nån utomhuskonsert där banden lirar i fullt dagsljus... Fan va oinspirerade! Nä... Ska det va så ska det va!


Light rig

Kommer antagligen att bli varmt som ett helt helvete men svett och rock hör ihop som kaffe å cigg så fan den som klagar!
   Nu är det PA:t som gäller, mixer, diskanthorn, div. sladdar och transformatorer har jag fått dit i veckan och nu är det bara dom riktigt tunga grejerna kvar. Bara racket med slutsteg och effekter väger runt 80 kg och som jag förklarat tidigare så stannar inte hissen på vår våning så det blir till att kånka upp skiten för trapporna... Damn!

Mackie SR24-4 Mixer

Eftersom att resten av bandet består av stadsbor så ligger det på mina axlar att få upp grejerna, kan ju inte riskera att mina kära bandmedlemmar går sönder... Jag har ju fan inte försäkrat dom...
   Eftersom att detta är en rock blogg och inte ett jävla prylmagasin så bjussar jag på denna, första resultatet som dök upp när jag sökte på "who rocks the most" på youtube...



Fan va missvisande...
Detta leder ju precis ingenstans så jag tar å avslutar här...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar