fbadd

måndag 3 januari 2011

End of an era...

Sådär ja... Nu var det över, sist som vanligt men nu har jag fått sett sista Lost episoderna.
Helt OK måste jag säga men ändå så känns det som att många lösa trådar lämnades, har hört rykten om att ytterligare ett avsnitt är på väg, det känns lite underligt men vem fan vet...


Ska försöka få lite jobb gjort och ta en sväng till gymmet lite senare men först kräver mitt besudlade sinne sin dos av X-boxen!
See y'all later!


9 kommentarer:

  1. såg oxå klart lost alldeles nyligen.. sawyer... mmm.. sawyer...

    SvaraRadera
  2. God damn.. Du har sett klart allt medan jag inte ens har börjat--

    SvaraRadera
  3. En fråga, jag såg aldrig serien. Jag blev förbannad för att den serie som jag följde, First Wave, blev tillbakaflyttad en timme då de började sända lost. (jag kliver upp vid 5 då jag jobbar, att då tvingas vara uppe till 2 för att man vill se på sci-fi... inte ok!) 8)

    Nu har jag dock insett att livet är en dvdserie att avnjuta på i ett kör. :D Är den värd att se? Lost alltså.

    SvaraRadera
  4. sv: Haha va? xD Okej, det lät ju normalt...

    SvaraRadera
  5. Fredrik- Grymt värd att se enligt mig men se upp i säsong 4-5 nånting då många har lyckats tappa intresset, själv klarar jag av ett långsamt tempo (Läser mycket Stephen King) och älskar den ordentliga karaktärsuppbyggnaden som dom satsat hårt på! Bra serie att streckkolla då det kan vara lite svårt att hänga med i svängarna ibland, säkert inget problem för dig dock!

    SvaraRadera
  6. haha Ja, det beror på hur stekt man är då man kollar :D

    Hur som helst, då ska jag kika på serien. Köpte just OZ, hela serien, så efter att jag har kollat igenom Dollhouse, hela serien, hehehe, ska jag kika på fängelseserien. Jag vill liksom ha något att se fram emot. OM man inte orkar läsa eller om man inte spelar musik. 8)

    SvaraRadera
  7. Fantasin var på topp och självklart blir det en massa snusk när man ger folk fria händer att fråga vad dom vill höhö ;D

    Jag följde Lost slaviskt tills avsnittet då dom dyker ner i den där stationen i havet o Charlie dör. Sen glömde jag bort mig och nu kommer jag knappt ihåg nåt. Får kanske börja om?

    SvaraRadera
  8. Jag tröttnade i mitten på säsong fyra. Orkade inte hålla reda på alla trådar. De första säsongerna var dock riktigt bra.

    SvaraRadera