fbadd

måndag 15 november 2010

Fat no more...

Hemma igen med en massa sköna minnen å en något lugnare puls, vill jag inbilla mig...
Har varit en skön helg med en jävla massa mat, tre bufféer på två dagar! Imorn drar jag till sportlife å skaffar gymkort... Varför inte belasta en redan ansträngd ekonomi med ännu en månadsavgift?
Imorn återvänder jag till verkligheten men ikväll slappar jag med ett glas rött till tonerna av den här överbegåvade mannen...

7 kommentarer:

  1. sv: tydligen så finns det några exemplar med singeln i butikerna! brukar alltid göra det,

    SvaraRadera
  2. Va faktiskt ett tag sedan jag var på spa, snart dags med andra ord. Fast vi ska till äventyrslandet i fredrikshavn i januari, dom har tydligen byggt om och har nu lite mer av relaxavdelning.

    ...och ja, leopard-linser är störtläckert!

    SvaraRadera
  3. Ja, jag blev mäkta imponerad av Torture Division, pendlade lite mellan 4 av 5 och 5 av 5, men fick bli högsta betyget, ett riktigt tungt album!

    SvaraRadera
  4. 3 bufféer på 2 dagar, låter som en underbar tillvaro!!! :-)
    En helt suverän låt!!! Har ALLTID gillat Faith No More!

    sv:
    Jepp, här drillas barnen hårt! ;-)

    SvaraRadera
  5. ehh yep ja men precis exakt..en sekt , absolut =)

    SvaraRadera
  6. Jag känner att det låter fett med lyxigt att dricka vin på en måndag. Den traditionen måste jag införa. Höjer dock ett varningens finger, min sambo kommer tro jag blivit alkis. Men! Du har alltid, eller ger mej, goda idéer. Och varför inte börja veckan starkt liksom?!

    Men eller hur...jag längtar efter alla skäggiga dvärgar! Tror du jag kommer kunna tämja någon? Skulle vilja ha en som husdjur.

    SvaraRadera