fbadd

måndag 15 november 2010

Goin' home...

Håller på att packa för hemresan, utcheckning sker senast vid 11 så det är bäst att sätta fart... Fan va jag lyckats svina ner på endast en dag...
Här kommer en skön jävel, såg Adler å gänget på Sticky Fingers för massa år sedan och jag har sällan skådat sån spelglädje, kul att dom fått ihop en sån bra singel!


11 kommentarer:

  1. Jo, det är väl samma här. Inget band som jag har fastnat för så, men denna låten är skön! Jag är även skribent på getmetal.com där jag har recenserat deras live album som de nyligen släppt. gav det 3,5 av 5, så var inte jätte-imponerad direkt.

    SvaraRadera
  2. Svar: Haha, ja, kanske ska va bäst att skärpa sig ! x3 Far borde ju kanske få lite mer presenter när han snart närmar sig 35årskrisen....... xD
    Hörs ! /Zïxxy Wëst

    SvaraRadera
  3. sv: Ja jag har lyssnat på Pantera i ett X antal år nu, så inga planer på att sluta lyssna på ett bra band. ;)

    SvaraRadera
  4. Jag är inte det minsta förvånad över att du har svinat ner på endast en dag. Inte det minsta.
    Nu måste jag gå och bajsa... jag är så galet skitnödig.

    SvaraRadera
  5. Eftersom jag inte vet var du har varit, eller vad du gjorde där, måste jag fråga: hur svinigt är svinigt? :D Snackar vi Johanssonbrödernastandard?

    Trevlig blogg hörru!

    SvaraRadera
  6. Det låter som mej det där....finns nog inte ett endahotellrum världen översom jag inte sluskat ner. Har fått pris som "snuskigaste tjej" ett par gånger till o med! HAHA!

    SvaraRadera
  7. sv: det är en konst att kunna mata en annan människa så det känns bekvämt för denne faktiskt, även om det låter simpelt. Jag har jobbat i så många år nu så jag kan, men de som är helt oerfarna inom vårdarbetet behöver få sätta sig i den positionen som den de ska vårda befinner sig i :)

    SvaraRadera
  8. Johanssonbröderna...

    http://en.wikipedia.org/wiki/Jens_Johansson

    Kom igen. 8)

    SvaraRadera
  9. Haha, vilken rolig ordkontroll det blev "mutfuska"

    SvaraRadera